Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ONE ZERO: το φθηνότερο mini HeadEnd της αγοράς από την IKUSI.

    Είναι γεγονός ότι τα mini HeadEnds είναι η καλύτερη λύση για κάθε κεντρική κεραία, είτε χρησιμοποιεί μία κεραία λήψης, είτε δύο, είτε τρεις. Αυτό αναδεικνύεται περισσότερο τώρα στην εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης, αλλά γίνεται απαραίτητο στις περισσότερες κεντρικές κεραίες στο διάστημα της ψηφιακής μετάβασης όπου συνυπάρχουν τα αναλογικά με τα ψηφιακά. 
Η μέχρι τώρα εμπειρία έχει δείξει ότι όλες οι μονάδες ΟΝΕ είναι απόλυτα απαραίτητες και προσφέρουν άριστες υπηρεσίες σε όσες περιοχές δεν μπορούν κάνουν εύκολη λήψη από το πρωτεύων κέντρο ψηφιακής εκπομπής  - πχ στην Αθήνα σε όσες περιοχές λαμβάνουν κατά κύριο λόγο από Πάρνηθα, δηλαδή Γαλάτσι, πίσω από το Λυκαβηττό, ψηλά στα βόρεια προάστια (Εκάλη, Άγιο Στέφανο) , Αγία Παρασκευή κλπ.
Σε όλες αυτές τις περιοχές περνάνε ίχνη σήματος από Υμηττό ή Αίγινα και αυτά τα ίχνη σήματος με ανακλάσεις κλπ, είναι αρκετά για να ενισχυθούν πολύ και να δώσουν ικανοποιητικότατη ψηφιακή λήψη σε αυτές τις περιοχές, χωρίς να χαλάσουν τα αναλογικά της Πάρνηθας εξ αιτίας της 2ης κεραίας.
Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι όλα τα mini HeadEnds έχουν μεγαλύτερο κόστος από ένα απλό μεγάλο ενισχυτή και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά στην (ουσιαστικά επιβαλλόμενη από τις συνθήκες) τέτοια λύση.

Η IKUSI διαβλέποντας αυτό το πρόβλημα, προχώρησε στην σχεδίαση και παραγωγή ενός νέου mini HeadEnd, ακριβώς ίδιου με τα υπόλοιπα mini HeadEnds της σειράς ONE όσο αφορά το τμήμα της ισοστάθμισης των καναλιών μέσα από τα 10 ενεργά φίλτρα που διαθέτει, που όμως δεν διαθέτει την τελική βαθμίδα ενίσχυσης, με σκοπό να συνδεθεί στον υφιστάμενο ενισχυτή της κεντρικής κεραίας.
Με αυτό τον τρόπο κατόρθωσε να προχωρήσει στην παραγωγή και διάθεση στην αγορά ενός mini HeadEnd, σε πολύ προσιτό κόστοςσχεδόν στο μισό σε σχέση με αυτό των υπόλοιπων μοντέλων.

Το ONE ZERO λοιπόν έρχεται να δώσει προσιτή λύση σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, με έμφαση σε αυτές όπου το κόστος ενός ONE-118 ή ενός ONE-123 κρίνεται υψηλό, ενώ οι πολυκατοικίες διαθέτουν ήδη ένα καλό και αξιοπρεπή ενισχυτή (πχ CBS-744, CBS-944 ή οποιοδήποτε σύγχρονο καλό ενισχυτή οποιασδήποτε μάρκας).
Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων, υπάρχουν στη θέση "υποστήριξη", "ανακτήσεις", "Νέα Προϊόντα".
Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά : IKUSI Hellas Λ. Ποσειδώνος 33, Άλιμος, 2109852935, info@ikusi.gr και στο εμπορικό δίκτυο της εταιρείας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   ikusi.gr.