Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Η ελληνική Ιδιωτική Τηλεόραση μπαίνει στα 26 της χρόνια και το γιορτάζει με ένα νέο τηλεοπτικό μήνυμα.

    Πέρασαν κιόλας 25 χρόνια από τότε που η ελληνική Ιδιωτική Τηλεόραση μπήκε στις οθόνες μας και στη ζωή μας, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Μπαίνοντας σιγά-σιγά στα 26 της, η ελληνική Ιδιωτική Τηλεόραση το γιορτάζει με ένα νέο τηλεοπτικό μήνυμα. Με ένα spot αφιερωμένο σε όσα κατόρθωσαν, όλοι μαζί, οι άνθρωποι της τηλεόρασης.
Το μήνυμα κάνει έναν σύντομο απολογισμό, τον οποίο μοιράζεται με το κοινό, προβάλλοντας μερικές μόνο χαρακτηριστικές στιγμές από αυτά που κατάφερε, από τότε που αντικρίσαμε την Ιδιωτική Τηλεόραση στους δέκτες μας για πρώτη φορά:
258.650 ώρες ενημέρωσης βγήκαν στον «αέρα»
7.121 ελληνικές και ξένες σειρές μας συγκίνησαν και μας διασκέδασαν,
404.419 ώρες ψυχαγωγικού προγράμματος μας χάρισαν μοναδικές στιγμές.
Αυτά είναι κάποια μόνο από τα κατορθώματα της δυναμικής παρουσίας και της συμβολής της ελληνικής Ιδιωτικής Τηλεόρασης, μέχρι σήμερα. Είναι τα επιτεύγματα μιας πορείας κατά την οποία αφηγήθηκε ιστορίες κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, προήγαγε τον πολιτισμό ανοίγοντας νέα παράθυρα στον κόσμο, συνέβαλε στην αύξηση της πολυφωνίας δίνοντας βήμα στο κοινό της, ενώ παρείχε ουσιαστική ενημέρωση, κι έδωσε δουλειά σε χιλιάδες εργαζόμενους αλλά και σε δεκάδες χιλιάδες άλλους που συνεργάζονται με την Ιδιωτική Τηλεόραση.
Η ελληνική Ιδιωτική Τηλεόραση είναι εδώ, και συνεχίζει δυναμικά!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.