Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πως θα καλύψει ο OTE TV τον Ολυμπιακό.

   Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει το ταξίδι της στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και τα κανάλια OTE SPORT ακολουθούν βήμα-βήμα την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας για την πρόκριση στους 16 του UEFA Europa League.
Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός συναντά μία γνώριμη αντίπαλο, την Άντερλεχτ, την oποία αντιμετώπισε και νίκησε και τις δύο φορές την περίοδο 2013-14 στους ομίλους του Champions League.
Η κάλυψη της αγωνιστικής δράσης αρχίζει στις 18.30 με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» (OTE SPORT 2HD) σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και σχολιασμό Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνου Βόγλη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με τις Βρυξέλλες, όπου οι Τάσος Κολλίντζας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Άλκης Τσαβδαράς θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους Βέλγους. Στην κάμερα του OTE TV θα μιλήσει ζωντανά για το παιχνίδι, ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και ο προπονητής της Άντερλεχτ Μπέσνι Χάσι.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.