Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Το BBC θα λανσάρει μία νέα υπηρεσία ΟΤΤ στις ΗΠΑ.

   Το BBC θα λανσάρει το επόμενο έτος στις ΗΠΑ μία νέα συνδρομητική υπηρεσία ΟΤΤ, παρόμοια με τις υπηρεσίες streaming της Netflix και της Amazon Prime Instant Video. Ο Tony Hall, γενικός διευθυντής του BBC, δήλωσε ότι η κίνηση αποτελεί μέρος του σχεδίου δοκιμής επιχειρήσεων που απευθύνονται απευθείας στο κοινό. Η υπηρεσία του BBC Worldwide θα προσφέρει στους αμερικανούς προγράμματα που δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν διαφορετικά, που αναδεικνύουν βρετανούς ηθοποιούς, παραγωγούς και την βρετανική κουλτούρα.
Λεπτομέρειες για τις τιμές ή τα σχέδια για το λανσάρισμα της υπηρεσίας δεν αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Tony Hall στο συνέδριο Royal Television Society Cambridge Convention, που πραγματοποιήθηκε στο Cambridge.
Η κίνηση έρχεται μετά την εξαγορά από την AMC του 49,99% των μετοχών του BBC America, του αμερικανικού καλωδιακού καναλιού BBCWW και μίας κοινοπραξίας με την υποστηριζόμενη από την Sony Pictures Television πλατφόρμας Multi Screen Media που θα λανσάρει το BBC Earth στην Ινδία.
http://www.digitaltveurope.net/429571/bbc-to-launch-netflix-style-us-platform/

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.