Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ELECTRONICA 2014

    Ανοίγει τις πύλες της από τις 11 ως τις 14 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου, η 26η διεθνής έκθεση ηλεκτρονικών στοιχείων, συστημάτων και εφαρμογών electronica 2014. Πρόκειται για την παγκοσμίως κορυφαία έκθεση στον τομέα της βιομηχανίας ηλεκτρονικών στοιχείων και ενσωματωμένων συστημάτων και διοργανώνεται από το 1964 από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

H electronica 2012 κάλυψε όλες τις απαιτήσεις των ενδιαφερομένων του κλάδου στις τέσσερις μέρες διάρκειάς της. Πάνω από 72.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 78 χώρες βρέθηκαν εκεί, για να συναντήσουν τους 2.669 εκθέτες από 49 χώρες και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

    Η electronica εναλλάσσεται κάθε χρόνο με την productronica, που αποτελεί τη διεθνή έκθεση παραγωγής ηλεκτρονικών στοιχείων & εξαρτημάτων, και φροντίζει μέσα από τη συνεχή ανανέωση της δομής και των θεμάτων που παρουσιάζει, να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των γεγονότων του κλάδου της. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται συνέδρια, πλήθος σεμιναρίων και workshops, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενδιαφερομένων. Με πάνω από 200 συμμετέχοντες έκλεισε το συνέδριο για τις ενσωματωμένες υπολογιστικές πλατφόρμες, που διεξήχθη για πρώτη φορά στα πλαίσια της electronica 2012. 300 συμμετέχοντες από 19 χώρες επισκέφθηκαν και το συνέδριο electronica automotive conference, καθώς αυτή τη φορά σε όλες τις αίθουσες κεντρικό θέμα ήταν τα ηλεκτρονικά συστήματα οχημάτων.


Κάποια από τα θέματα της έκθεσης είναι:
  • electronica embedded
  • electronica wireless
  • electronica automotive
  • smart energy solutions
  • micro-nano-systems
Οι ενδιαφερόμενοι για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.electronica.de, ή να επικοινωνήσουν με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο, στην Αθήνα (τηλ: 210 64 19 000 & 210 64 19 038 και στη Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 32 77 33).

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  digitaltvinfo.gr.