Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

FLASHD LTE: πως αποκόπτει τη μπάντα των 800 MHz χωρίς παθητικό φίλτρο.

   Είναι γνωστό πως την επόμενη χρονιά οι καταναλωτές θα χρειαστούν πρόσθετη προστασία από τις εκπομπές της κινητής τηλεφωνίας στο φάσμα των 790-862 MHz το οποίο χαρακτηρίζεται για συντομία μπάντα των 800 MHz.
Η προστασία αυτή δεν είναι απαραίτητη σήμερα, όμως αν σε κάθε αγορά νέας κεραίας γίνει η σωστή πρόβλεψη και εγκατασταθεί κεραία LTE αντί για απλή, το πιο πιθανό είναι πως η εγκατάσταση θα είναι προστατευμένη όταν ξεκινήσουν οι εκπομπές LTE και δεν θα χρειαστεί κάποια πρόσθετη προστασία.
Για αυτό το λόγο, η IKUSI Hellas προτείνει σε όλους τους τεχνικούς που δραστηριοποιούνται σε περιοχές στις οποίες έχει ήδη ολοκληρωθεί ή πρόκειται να γίνει σύντομα το ASO, να χρησιμοποιούν από σήμερα κεραίες LTE, παρέχοντας στους πελάτες τους μια ουσιαστική υπηρεσία πρόβλεψης και προφύλαξης.

Η IKUSI FLASHD LTE έχει δίκαια τον τίτλο της πιο αποτελεσματικής κεραίας για το LTE, επειδή δεν χρησιμοποιεί παθητικό φίλτρο (το οποίο έχει πάντα σοβαρές απώλειες για την απόρριψη των ανεπιθύμητων συχνοτήτων), αλλά έχει πλήρως επανασχεδιαστεί από μηχανικής πλευράς στο εργοστάσιο, προσφέροντας πλήρη απολαβή με μηδενικές απώλειες στο φάσμα της τηλεόρασης και μεγάλη αποκοπή στο φάσμα της κινητής τηλεφωνίας. Είναι δηλαδή ένα εντελώς νέο προϊόν με περισσότερα στοιχεία που έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετική διάταξη στην κεραία και όχι μία κλασσική FLASHD με απλή προσθήκη ενός παθητικού φίλτρου μέσα στο δίπολο.
Η FLASHD LTE είναι διαθέσιμη σε δύο μοντέλα:
- HDT618V η οποία λαμβάνει τα κανάλια 21-60
- HDT818V η οποία λαμβάνει τα κανάλια 21-58
Στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας τα κανάλια 58-60 έχουν αποδοθεί στο στρατό, επομένως η HDT818V αποτελεί την ιδανική λύση, μια που προσφέρει ακόμα καλύτερη αποκοπή στο κανάλι 61.

Τα δύο μοντέλα προσφέρονται στο κλασσικό έντονο πράσινο της IKUSI και το ανοιχτό γκρι που είναι το πλέον κατάλληλο για παραδοσιακούς οικισμούς, νησιά κλπ.
Περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτική περιγραφή για την FLASHD LTE, υπάρχουν στο άρθρο μας:
η κορυφαία κεραία της αγοράς που προστατεύει από το LTE και διατηρεί την υψηλή απολαβή της Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι η FLASHD LTE με καθαρή απολαβή 17 db, είναι η ανασχεδιασμένη & προσαρμοσμένη στις ανάγκες του LTE εξέλιξη της κλασσικής FLASHD HDT518V, η οποία κατά κοινή παραδοχή είναι η κορυφαία κεραία της αγοράς, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την μεγαλύτερη δυνατή απολαβή, άριστα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, σύγχρονο design, ελκυστική εμφάνιση και συναρμολόγηση σε ελάχιστο χρόνο.
Η αρχική σχεδίαση της κλασσικής FLASHD HDT518V, αλλά και η εξέλιξη της, αναλύεται επεξηγηματικά σε προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο: 
FLASHD: πως η κορυφαία κεραία της αγοράς έγινε ακόμα καλύτερη ...
Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, μια που όλα τα πλεονεκτήματα της κλασσικής FLASHD, συμπεριλαμβάνονται και στην FLASHD LTE.

Όλο το υλικό τεκμηρίωσης για την FLASHD LTE: χαρακτηριστικά, manual & πιστοποίηση CE, είναι διαθέσιμο σε ένα αρχείο zip στη θέση: Υποστήριξη – ανακτήσεις - Νέα Προϊόντα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το manual, το οποίο εκτός από τα βασικά περιέχει σχηματικά διαγράμματα & αναλυτικές οδηγίες για την σωστή & γρήγορη χρήση του i-Fix στη νέα στήριξη στον ιστό, καθώς και τον οδηγό για την περιστροφή της κεραίας σε κατακόρυφη ή ακόμα και ενδιάμεση πόλωση για τη πλήρη απαλοιφή των συχνοτήτων LTE

Περισσότερες πληροφορίες: IKUSI Hellas Λ. Ποσειδώνος 33, Άλιμος, 210 9852935, info@ikusi.gr και στο εμπορικό δίκτυο της εταιρείας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   ikusi.gr.