Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Χειμερινός αθλητισμός μέχρι το 2021 ! Το Eurosport εδραιώνει την κυριαρχία του στα χειμερινά σπορ με ανανεωμένες συμφωνίες και ξεχωριστές αποκλειστικότητες.

   Ο όμιλος Eurosport, ανακοινώνει την υπογραφή μίας πολυετούς συμφωνίας με την Infront Sports & Media, μέσω της οποίας εδραιώνει την θέση του ως το άμεσα σχετιζόμενο με τα χειμερινά αθλήματα, μέσο. Οι τηλεθεατές του Eurosport θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την πιο πλήρη κάλυψη των χειμερινών αθλητικών γεγονότων, ζωντανά, μέχρι και την σεζόν 2020/2021.

Ο κορυφαίος τηλεοπτικός οργανισμός της Ευρώπης στον αθλητικό και ψυχαγωγικό τομέα, θα συνεχίσει να προσφέρει ζωντανές μεταδόσεις από όλους τους αγώνες των παγκόσμιων κυπέλλων Αλπικού Σκι, Σκι Αντοχής, Βορεινού Σύνθετου, Άλματος με Σκι, Freestyle και Snowboard για πέντε επιπλέον σεζόν, από το 2016/2017..

Διατηρώντας την αποκλειστική κάλυψη των παγκόσμιων πρωταθλημάτων του Αλπικού Σκι και του Βορεινού Σκι για το 2019 και το 2021 αλλά και των αντίστοιχων διοργανώσεων του Snowboard και του Freestyle για το 2015 και το 2017, το κανάλι εξασφάλισε την μετάδοση περισσότερων των 200 αγώνων ετησίως.

Ο Jean-Thierry Augustin, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Eurosport, δήλωσε:

«Το Eurosport για μία ακόμα φορά αποδεικνύει την ξεκάθαρη πρόθεσή του να επενδύσει στον ρόλο του καναλιού το οποίο είναι απόλυτα ταυτισμένο με τα χειμερινά σπορ. Σε στρατηγικό επίπεδο, συνεχίζει να εξασφαλίζει μακροχρόνιες συμφωνίες πέραν των ήδη υπαρχόντων αλλά και να αυξάνει τις τοπικές αποκλειστικότητες προκειμένου να παρέχει το καλύτερο δυνατό αθλητικό πακέτο σε τηλεθεατές αλλά και συνεργάτες στον τομέα της διαφήμισης.»


Ο Philippe Blatter, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Infront Sport & Media σχολίασε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που ανακοινώνουμε αυτή τη μεγάλη συμφωνία, καθώς το Eurosport αντιπροσωπεύει μια πραγματική ευκαιρία για τον χειμερινό αθλητισμό προκειμένου να αποκτήσει την παγκόσμια προβολή που του αξίζει. Είναι η κατάλληλη επιλογή ώστε να ανοιχτούμε σε ένα πολυάριθμο κοινό, χάρη στην παράδοση αλλά και τα ψηφιακά μέσα που έχει ο οργανισμός. Αυτό θα αυξήσει την αξία των χειμερινών αθλημάτων καθώς και τον αριθμό των φιλάθλων αλλά και των φίλων που ασχολούνται με αυτά».

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   digitaltvinfo.gr.