Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

YouTube Music Key, η νέα συνδρομητική υπηρεσία του YouTube.

   To YouTube ετοιμάζεται να ξεκινήσει μία νέα μουσική συνδρομητική υπηρεσία την επόμενη εβδομάδα, που θα ονομάζεται YouTube Music Key. Η υπηρεσία θα κοστίζει 9,99 δολάρια το μήνα, και θα προσφέρει μουσική και μουσικά βίντεο χωρίς διαφημίσεις, καθώς τη δυνατότητα αναπαραγωγής των τραγουδιών online αλλά και offline (εκτός σύνδεσης).

Το YouTube Music Key ξεκινά σε δοκιμαστική – beta – μορφή, αποκλειστικά με προσκλήσεις. Τα άτομα που θα αποδεχθούν την πρόσκληση θα έχουν έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία, ενώ μετά θα πληρώνουν την ειδική προνομιακή τιμή των 6,99 δολαρίων ανά μήνα.

Οι συνδρομητές της YouTube Music Key θα έχουν επίσης πρόσβαση στο Google Play Music, που κοστίζει επίσης 9,99 δολάρια ανά μήνα και δίνει πρόσβαση σε 30 εκατομμύρια τραγούδια, και έτσι στην πράξη αυτή είναι μία έξτρα υπηρεσία στους συνδρομητές του Google Play Music. Οι συνδρομητές θα έχουν πλέον πρόσβαση σε πολύ περισσότερα μουσικά βίντεο, τα οποία είναι ένα ισχυρό ατού του YouTube. Η εταιρεία αναπτύσσει επίσης μία υπηρεσία συστάσεων, που θα βασίζεται στις ακουστικές συνήθειες των χρηστών του Google Play και του YouTube Music Key.
https://www.youtube.com/musickey
http://www.broadbandtvnews.com/

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  digitaltvinfo.gr.