Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

IKUSI MAC-HD Διαμορφωτής HD με πολλές εισόδους και info channel.

    Ο νέος HD διαμορφωτής MAC-HD δεν είναι ένας απλός διαμορφωτής HDMI σε HD όπως οι περισσότεροι διαμορφωτές της αγοράς.
Έχει πολύ περισσότερες εισόδους (SDI, HDMI, δύο αναλογικές κλπ) & δυνατότητες, μπορεί να παίξει με διάφορους συνδυασμούς διαμορφώσεων, ενώ είναι και εδώ διαθέσιμη η δυνατότητα που έχει και το MAC-Home: δηλαδή να παίξει παράλληλα με το HD διαμορφωμένο κανάλι και άλλο ένα HD info channel με ένα απλό USB stick, διαμορφωμένο από το πρόγραμμα που προσφέρει δωρεάν η εταιρεία.
Όμως εκτός από ένας HD διαμορφωτής, το MAC HD εϊναι εναλλακτικά και ένας IPTV Streamer, ο οποίος μπορεί να προσφέρει στην έξοδο IPTV όλα όσα μπορεί να προσφέρει και την έξοδο DVB-T - δηλαδή κανάλια HD ή SD και παράλληλα ένα HD info channel.
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το MAC-HD είναι ένα πολύ σοβαρό μηχάνημα με στιβαρή κατασκευή, αποσπώμενο τροφοδοτικό με ξεχωριστή ψύξη, το οποίο φτιάχνεται από την κορυφαία γραμμή παραγωγής που υπάρχει στην Ευρώπη - σε αντίθεση με τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού που υλοποιούνται σαν ΟΕΜ κατασκευές στην Άπω Ανατολή.
Είναι μια DVB-T & IPTV μονάδα υψηλού επιπέδου και μεγάλης αξιοπιστίας, με MER μεγαλύτερο από 40 db, σχεδιασμένη περισσότερο για επαγγελματική παρά για οικιακή χρήση, με σύνθετες δυνατότητες συνδυασμών εισόδων & info channel - δεν περιορίζεται δηλαδή σε μία μόνο είσοδο HDMI, ούτε δίνει απλά μια έξοδο DVB-T.
Φυσικά υποστηρίζει όλα τα format και συνδυασμούς διαμόρφωσης σε όλες τις τιμές των Constellation, code rate & Guard Interval που υποστηρίζει το πρωτόκολλο DVB-T.
Ο προγραμματισμός της συσκευής γίνεται δικτυακά μέσα από web interface, υπάρχει όμως και η δυνατότητα χειροκίνητου προγραμματισμού από το γνωστό joystick και την οθόνη υγρών κρυστάλλων.
www.ikusi.tv.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα    digitaltvinfo.gr.