Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Λύσεις αναμετάδοσης εικόνας από την Ψηφιακή Τεχνολογία.

   Αν ψάχνεστε για να μεταφέρετε εύκολα και οικονομικά το οπτικοακουστικό σήμα μιας συσκευής σε ένα δεύτερο δωμάτιο, τότε θα πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας τις λύσεις που προτείνει η Ψηφιακή Τεχνολογία. Πρώτα από όλα έχουμε το αναλογικό Video Sender Onda, το οποίο χάρη στην τεχνολογία αναμετάδοσης των 5,8GHz που χρησιμοποιεί επιτρέπει παρακολούθηση σε δεύτερη TV, απαλλαγμένη από παρεμβολές.
Εκτός από τα σήματα audio – video το AV Link μπορεί να μεταφέρει ασύρματα και σήματα τηλεχειριστήριου, κάτι που επιτρέπει τον χειρισμό της απομακρυσμένης οπτικοακουστικής συσκευής κατευθείαν με το τηλεχειριστήριο της από το δεύτερο δωμάτιο. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνδέσετε δορυφορικούς και επίγειους δέκτες, IPTV boxes, DVD players και Blu ray players και να τις παρακολουθείτε και να τις μεταχειρίζεστε από οποιοδήποτε δωμάτιο της οικείας σας.
Το σύστημα Onda αποτελείται από δύο συσκευές, πομπό και δέκτη, που τοποθετούνται η μία στο δωμάτιο που έχετε την οπτικοακουστική συσκευή και η άλλη στο δωμάτιο που επιθυμείτε απόμακρη παρακολούθηση. Η απόσταση μεταξύ των δύο συσκευών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 50 μέτρα. Αν τώρα επιθυμείτε να παρακολουθείτε την οπτικαουστική σας συσκευή σε έξυπνες συσκευές, η Ψηφιακή Τεχνολογία σας προτείνει τον Megasat Wireless HD Streamer.
Ο Streamer αναλαμβάνει την μετατροπή μιας πηγής HDMI σε σήμα Wi-Fi, ώστε να μπορεί να γίνει αναπαραγωγή της από έξυπνες συσκευές, όπως Smartphones, Tablets και Notebooks με λογισμικά Windows, iOS, Android, που διαθέτουν εγκαταστημένη κατάλληλη δωρεάν εφαρμογή (ή λογισμικό). Μέσω του ίδιου λογισμικού είναι δυνατός και ο εξ' αποστάσεως χειρισμός της HD οπτικοακουστικής πηγής. Η αναμετάδοση υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και 1080i.
Και οι δύο συσκευές διατίθενται σε άκρως οικονομικές τιμές, από την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.