Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Χρόνια Πολλά Satleo!

    Στο Satleo.gr έχουμε γενέθλια και κλείνουμε τα 17 χρόνια καθημερινής έγκυρης ενημέρωσης. Από το ξεκίνημα στις 25 Μαρτίου 1998 έως και σήμερα, προσφέρουμε καθημερινά την πιο φρέσκια ενημέρωση στην δορυφορική τηλεόραση, αλλά και γενικότερα στον τομέα της τεχνολογίας...

Ευχαριστούμε από καρδιάς του αναγνώστες μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, κατατάσσοντας το Satleo.gr ως το Νο1 site στο είδος του.

Επίσης ευχαριστούμε και όλους τους συνεργάτες μας, που στηρίζουν το Satleo.gr με την διαφήμισή τους. Ευχαριστώ προσωπικά την νέα διεύθυνση Libra Press του Satleo.gr, που σε λίγους μήνες κατάφερε να αλλάξει το προφίλ, με ένα ολόφρεσκο ανασχεδιασμό του site, που του δίνει τον επαγγελματικό αέρα. Με νέες ενότητες: Ειδήσεις – Συνδρομητική τηλεόραση – Νέα της αγοράς – Forum κλπ που διευκολύνουν τον αναγνώστη να βρει άμεσα αυτό που θέλει να διαβάσει άμεσα!

Τέλος ευχαριστώ την Libra Press για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει στην Διεύθυνση Ειδήσεων τόσο στο Satleo Portal όσο και στο Satleo Facebook.
Μπορείτε να αφήνετε τις ευχές σας στο Satleo-Forum. Happy birthday Satleo.gr και χρόνια μας πολλά!!!! 

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα digitaltvinfo.gr.